Vind in vijf stappen uw traplift

en ontvang een vrijblijvende offerte!

Wat voor trap heeft u?

1. Recht
2. Met bocht
3. Spiltrap

Trapliften

Met een traplift van thyssenkrupp Encasa bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst. Uw gehele huis is comfortabel bereikbaar. Onze trapliften zijn zo ontwikkeld dat uw trap nog veilig beloopbaar blijft en de trapleuning kan blijven zitten. Dit is niet het enige voordeel van de Swing traplift lees hier meer over de voordelen van de Swing traplift. Naast deze voordelen van de Swing trapllift is de Swing geheel aan te passen aan uw intrieur. Door diverse designs van zowel de rail als de stoel mogelijk zodat uw traplift perfect past in uw woning. Meer doen met minder ruimte, kwaliteit en optimale service. Daar staat thyssenkrupp Encasa borg voor. 
 

 

Voor elke trapsituatie een traplift.

Voor trappen met bochten is het model “Swing’’ de ideale oplossing. Met de automatische draaistoel kunt u altijd veilig uitstappen. Klik hier voor meer informatie over de “Swing”.
Bij een rechte trap is er de keuze tussen de “Swing’’ en het type “Levant’’. De “Levant’’ is door haar ergonomische design zeer comfortabel. Klik hier voor informatie over de “Levant’’. De “Levant” trapliften zijn er ook voor buiten. Hier vindt u meer informatie. 

 

Snel een offerte ?

Heeft u snel een offerte nodig met een uitstekend advies? Dat kan. Bel met ons gratis nummer 0800-5003 en we maken meteen een afspraak met een van onze adviseurs.


Trapliften huren kan ook

Interesse in het huren van onze trapliften? Hier vindt u de traplift huren mogelijkheden. Heeft u liever een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend bezoek? Maak dan hier uw afspraak.


Eenvoudig en zeer snel een traplift. Soms binnen 2 dagen geleverd en gemonteerd.

Uw 5 stappen naar een zorgeloze toekomst met trapliften van thyssenkrupp Encasa:

Stap 1. Advies door onze gespecialiseerde traplift adviseur 
Stap 2. Uw trap wordt ingemeten zodat deze perfect past
Stap 3. Uw traplift wordt met de grootste zorg geproduceerd
Stap 4. Een deskundige trapliftmonteur installeert in enkele uren uw traplift 
Stap 5. Wij komen desgewenst jaarlijks langs voor een traplift service beurt

Klik hier voor meer informatie over de traplift prijzen.

Logo brochure traplift